Testimoniale

Testimoniale

Preturi ieftine comparabil cu alte florarii de aceeasi calitate. Mi-am ales florile si stafful a facut din florile alese un buchet extraordinar. Multumit, voi mai reveni!

Florea Sergiu

Am cumparat cateva aranjamente florale. Preturi corecte.
Varietate mare de flori foarte frumoase si aranjamente cu mult bun gust. Felicitari !
A fost prima oara cand am cumparat flori de aici si cu siguranta voi reveni.

Cri Christian

Varietate de flori și aranjamente frumoase. Personalul foarte amabil și creativ. Se pot comanda aranjamente, iar rezultatul este foarte frumos și cu un preț destul de mic, în raport cu calitatea. Recomand!

Man Bianca

Tot ce doresti găsești si daca nu doamna vînzătoare iti satisface dorința imediat, prin ingeniozitate, amabilitate si deschidere pentru ori ce dorește clientul.

Luminita Gheorghe

Locusor mic, dar frumos. Doamna de acolo foarte de treaba, de fiecare data. A devenit un loc de unde iau des si voi lua.

Pacuraru Robert

Online purchase with fast delivery, and great customer experience! Thank you for helping me with a last minute surprise. Beautiful bouquet. Will order again.

Bergmann D.

Best staff and recommendations for flowers, the florist prepared a very beautiful bouquet for my best friend in her graduation day and she loved it!

Hodor Ioana

Florãrie profi la pret acceptabil. Am facut buchetul de mireasã la aceastã florãrie si mi-a plãcut foarte mult. Am primit multe complimente! Multumesc Flora Trend!

S. Bianca

Deși a fost prima data când am apelat la o florărie din Brașov, am simțit că ne-am înțeles perfect și parcă dintotdeauna, cu privire la realizarea acestei coroane! Am mers pe încredere, iar rezultatul a fost peste așteptările mele! Recomand cu multă încredere!

Cacenco Elena

Servicii prompte, ce au promis au livrat, personal de nota 10. Recomand cu încredere.

Giumba Mihai

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!