Sf. Constantin si Elena

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre

Flori de Sf. Constantin și Elena

 

Onomastica de Sfinții Constantin și Elena este una dintre cele mai populare din România! Comandă și tu buchete de flori pentru Elena, Costina, Constanța sau Ileana. Și pentru că Sfinții Coinstantin și Elena au fost împărați, comandă buchete de flori grandioase, cu flori spectaculoase.
21 mai este ziua în care Constantin şi Elena, de ziua lor onomastică, merită sărbătoriţi. Printre cele mai populare flori pe care le poți oferi de Sf. Constantin și Elena se numără bujorii, trandafirii, lalelele și hortensiile. Acestea sunt alese datorită culorilor superbe și modului în care se completează în buchete sau aranjamente florale. 
Comandă acum și dăruiește flori cadou din colecția specială "Sf. Constantin și Elena" și spune-le „La mulți ani” celor care-și sărbătoresc onomastica. Un buchet sau un aranjament floral sunt cadoul perfect, reflectând emoțiile tale.

Livrăm flori la domiciliu în Brașov, în doar 1-2 ore. Fiecare buchet de flori de Sfinții Constantin și Elena este însoțit de o felicitare cadou!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!